Мильний запах молока

Якщо жінці від початку лактації і до її завершення не довелося зціджувати і заморожувати з певних причин власне молоко, то швидше за все це для неї буде новиною.

Проте, ті, кому все ж таки довелося робити попередні речі, нерідко могли помічати, що після розморожування власного молока, воно має мильний запах, а інколи і змінює колір.

Чому так відбувається і що з тим робити? Ставте нам лайк ❤️ і читайте далі)

Все, про що говорилося вище, пов’язано з властивостями багатого складу грудного молочка. А саме великого вмісту ферменту ліпази, яка розщеплює жири молока.

Будучи навіть замороженими, ферменти все одно діють на жири, розщеплюючи їх, і тим самим змінюючи їх запах та інколи колір.

Проте на придатність самого молока це аж ніяк не впливає. Воно так само повноцінне та придатне до споживання.

Часто, малюки навіть не помічають тих змін і без будь-яких проблем його п’ють.

Але інколи, запах настільки виражений, що чутливі до нього діти відмовляються його пити.

А ви зустрічалися з таким «мильно-молочним» явищем?) 🧼🥛

  • Facebook
  • Instagram

© 2020-2021 by ГВ в радість

Проєкт "ГВ в радість" реалізується членами громадської організації "Кадри вирішують все"
gv.v.radist@gmail.com

Матеріали сайту розміщені виключно для ознайомлення та не замінюють консультацію лікаря.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now