top of page

Одяг для годування

"Не можу довго гуляти, бо треба часто прикладати 🤷‍♀️" - ці слова ми нерідко чуємо на консультаціях, коли працюємо над організацією ГВ та з #маломолока.

одяг для годування, одяг для гв, Стильний одяг для вагітних, Одяг для годуючих мам олх, Плаття для годуючих мам, Одяг для годування грудьми, Одяг для годуючих мам, Білизна для годування, Домашній одяг для годуючих мам, Одежда для мам и малышей,  одежда для кормящих, Платья для кормящих мам, Одежда для кормящих мам киев, Футболка для кормления,  Кофта для кормления,  Сукня гв, Накидка для кормления,одежда для кормящих мам украина

Коли малюк нещодавно з’явився на світ, частота прикладань до грудей бажано має бути що 2-2,5 години. А в літню пору, коли на дворі спекотно, дитинка може проявляти бажання смоктати груди ще частіше. Адже грудне молоко - це не лише їжа, а і пиття для малюка (пам’ятаймо, що до 6 місяців здорову дитину не рекомендовано допоювати водою чи іншими напоями, адже грудне молоко майже на 90% складається з води 😉).

Ймовірно, що з таким ритмом прикладань кожна мама хоче себе відчувати всюди спокійно🧘‍♀️, красиво 💃🏻та без зайвого дискомфорту, коли настає час пропонувати дитині груди,і не ловити на собі незрозумілі погляди оточуючих 👀

Ми часто звертаємо увагу на одяг, в якому жінка годує дитину на вулиці, в кафе, громадському транспорті чи інших людних місцях (це вже професійне 😅🤪).

А оскільки Лера ще й досі годуюча мама, то ми, як ніхто, добре розуміємо важливість цього питання!

Серед важливих вимог до секретів для годування можемо виділити наступні:

▪️можливість відкривати та закривати секрет лише однією рукою;

▪️мінімальне оголення груді;

▪️зручність годування прямо у слінгу;

▪️екологічні матеріали, які стійкі до носіння та прання;

▪️безпечні секрети, які не можуть поранити шкіру мами та дитини.

Зручний одяг для годування сприяє продовженню грудного вигодовування та робить цей процес якомога комфортнішим для мами і дитини. В той же час мама може не обмежувати себе вдома чотирма стінами, а вільно годувати, де потрібно.

Якщо говорити про конкретних виробників, то ми рекомендедмо бренд одягу для годуючих мам babywoo.com.ua

Створений та реалізований мамою, що має тривалий досвід ГВ 👍🏻

babywoo.com.ua дотримується головних вимог до секретів для годування, зазначених вище.

І хоча поки що в асортименті лише сукні, зате які вони класні і практичні! 😍

11 переглядів
bottom of page